COVID-19

A Covid 19 járvány péda nélküli kihívások elé állítja az épületek üzemeltetőit.

Mivel a vírus cseppfertőzéssel légúton terjed, annak érdekében, hogy a kockázatokat minimálisra lehessen csökkenteni, fontos szerep hárul a légtechnikai rendszerek karbantartására, tisztítására és fertőtlenítésére.

1. Légcsatornák belső felületeinek fertőtlenítése:

a légcstornák belső felületeinek fertőtlenítését hidegködképzéssel, elárasztásos módszerrel végezzük. Az alkalmazott fertőtlenítőszer a környezetére nem ártalmas.

2. Beáramló levegő központi fertőtlenítése:

a befúvó rendszerbe a légkezelők után a befúvó ágba UV fénymodulokat telepítünk amelyeken keresztüláramolva a levegőben előforduló káros baktériumokat és vírusokat folyamatosan ki tudjuk szűrni, így bizosítva, hogy az ellátott helyiségekben a levegő kockázatmentes legyen.

3. Egyes helyiségek légellátásának kockázatmentesítése:

az egyes helyiségek légellátását biztosító légcsatornákba szűrődobozokat telepítünk amelyek speciális, A Lifa Air által szabadalmaztatott technológiával, teljes hatásspektrummal ( gombák, baktériumok, vírusok ) teszik biztonságossá az adott helyiség légellátását.

4. Belső terek vegyszermentes fertőtlenítése

ózongenerátorok segítségével a belső terek levegőjét és felületeit tudjuk vegyszermentesen, rövid idő alatt fertőtleníteni.